Wat is het principe?  

Flash is required!
Flash is required!

Deelnemers van TradeXchange aanvaarden een andere valuta als betaalmiddel, de trade euro. klik hier voor de video met uitleg. De deelnemers zijn vrij in met wie ze zaken doen binnen het TradeXchange netwerk- ze hoeven hun producten of diensten niet wederzijds met elkaar uit te wisselen.Verkopen binnen het netwerk werkt net zo als een verkoop via de bank of pinbetaling. U krijgt geen tastbare valuta in de hand maar het saldo wordt bijgeschreven op de trade euro rekening.

Tablet-gebruikers klik hier voor video beelden en media aandacht.

TradeXchange bezorgt u de klanten die u graag wilt en die u nu niet heeft.

Kopen met TradeXchange is eenvoudig:
Inventariseer welke producten of diensten u graag met trade euro`s zou willen kopen. Zoek in het online systeem naar bedrijven die deze items kunnen leveren of neem contact op met TradeXchange wanneer u hulp nodig heeft in het vinden van wat u zoekt. Na de aanschaf kunt u de factuur betalen middels een overboeking in het online systeem.

Binnen TradeXchange worden producten of diensten zelden direct geruild tegen andere producten of diensten, dus 1 op 1. In de praktijk worden de producten of diensten verhandeld met niets meer dan een online boekhoudsysteem die de transacties bijhoudt. Bij deze manier van zaken doen is geld in de meeste gevallen niet nodig. In feite is er een elektronische valuta gecreëerd (trade euro) die gewaarborgd is door de producten en diensten van de deelnemers.

Flash is required!
Flash is required!